Over ons

Over wie we zijn. Over onze visie.

Over ons

Visia Media, dat zijn vleugels neerstreek in het Heerlense Carbon6, bestaat officieel sinds 2012. Aan het roer staan Maarten Emmerink [webdesign en –ontwikkeling] en Victor Strouken [vormgeving en drukwerk], mannen met passie voor hun werk en een creatieve geest. Zij verzorgen drukwerk, websites en marketing voor kleine en grote bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Visia logo schets
Mannen met een missie

Bij Visia Media maken we van elk project ons kindje, hoe groot of klein het ook is. We gaan pas slapen wanneer onze klanten helemaal tevreden zijn.

Waar voor je geld

Bij Visia Media houden we niet van bedrijven die voor elke kleine aanpassing of werkbespreking een nieuwe factuur maken. Wij zijn van de eerlijke prijzen.

Visia Kennis

Bij Visia Media zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vak. De producten die we leveren voldoen aan de hoogste standaarden.

Het team

Maarten Emmerink
Maarten Emmerink

Webdesign & Ontwikkeling

Maarten houdt zich voornamelijk bezig met digitale media, hij heeft een passie voor minimalistisch ontwerp en online communicatie.

Victor Strouken
Victor Strouken

Vormgeving & Drukwerk

Victor heeft een passie voor drukwerk, hij probeert altijd de perfecte balans te vinden tussen traditionele en moderne media.

Bent u klaar om op te vallen? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Offerte aanvragen