Diensten

Over wat we kunnen en hoe we het doen.

Dit kunnen wij

Wij van Visia Media creëren zowel digitale als analoge communicatiemiddelen om uw bedrijf beter op de kaart te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een professionele website of briefpapier met uw logo erop.

U kunt dan wel de mooiste folders laten maken of de beste teksten laten schrijven, maar de boodschap moet ook via het juiste kanaal en op de juiste manier terechtkomen bij uw potentials. Wij helpen daarbij. Wij ondersteunen uw online en offline marketing niet alleen in woord en beeld, wij geven ook advies op maat voor uw bedrijf en marketingdoelen en kunnen zelfs uw communicatie en marketing volledig uit handen nemen.

Dit kunnen wij
Logo's

Een sterk logo is als een stevige handdruk. Het vormt de basis van uw huisstijl en moet dus uitstralen wat u wilt communiceren. Een sterk logo is altijd herkenbaar, van dichtbij en veraf, in kleur en zwart-wit. Het spreekt uw doelgroep aan. Wij weten wat modern is en hoe uw boodschap kan worden vertaald naar een sterk grafisch beeldmerk.

Huisstijlen

Uw huisstijl is de zakelijke identiteit van uw bedrijf, uitgedrukt in verschillende visuele uitingen die gezamenlijk een gevoel of boodschap overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan de kleurstelling, opmaak en lettertypes in uw logo, die consequent doorgevoerd worden naar uw website, visitekaartjes, folders, et cetera. Wij ontwerpen een consistente stijl.

Drukwerk

U heeft goed nagedacht over uw huisstijl en marketing en hier veel energie in gestoken. U wilt het met trots aan de wereld laten zien. Schenk uw visuele communicatie dan ook het genoegen het professioneel te laten drukken, alleen al omdat het uw zakelijke uitstraling ten goede komt. Wij verzorgen al uw drukwerk, van visitekaartjes tot raambelettering.

Webdesign

Voordat uw website in elkaar wordt gezet en online kan gaan, denken we graag met u mee over het design van uw website. Dit is waarschijnlijk uw grootste visitekaartje; uw website kan een deal maken of breken. Wij besteden daarom veel zorg aan het webdesign, zodat uw website precies dát vertelt wat u wilt dat uw klanten horen.

Webontwikkeling

Nadat u weet hoe het design van uw website eruit komt te zien, zetten wij de website daadwerkelijk in elkaar en wordt uw (complexe) website gebouwd. Een Visia website voldoet aan de standaarden van de laatste ontwikkelingen en wordt ‘responsive’ gemaakt. Dat betekent een optimale weergave voor verschillende schermmaten en apparaten.

Webhosting

Visia Media is ook in te huren als webhost, wat betekent dat we uw (bestaande) website beschikbaar stellen op internet. Wij hosten uw website op een kwalitatieve server die altijd beschikbaar is, ongeacht de bezoekersaantallen. Bovendien houden we uw website up-to-date en zijn we altijd bereikbaar wanneer er onverhoopt problemen optreden.

Online Marketing

Online marketing is voor veel bedrijven belangrijker geworden dan offline marketing. Maar waar te beginnen in een zee van opties om uw potentials te bereiken? Visia Media kent de regels van het spel; wij weten hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken middels zoekmachineoptimalisatie en verschillende soorten online advertenties en/of campagnes.

Social Media

Is het tijd om uw social media kanalen actief en effectief in te zetten als onderdeel van uw zakelijke communicatie? Good for you, want dat is het inderdaad. Wij weten welke opties het beste werken voor uw bedrijf en hoe we uw kanalen kunnen optimaliseren en professionaliseren. We leren het u graag, of nemen het van u over. Wat u wilt.

Mobiele standaarden.

Uw klanten weten u zelfs te vinden wanneer zij onderweg zijn.

Mobiele standaarden
"We frequently rely on Visia Media for our web design needs. They can be counted on to deliver prompt and accurate results every time." Dusan Djukich CEO, Corporate Reinvention Associates
"De creatieve industrie zit vol met 'ondernemers' die niet ondernemen, juist daarom is werken met deze guys zo verademend. Er wordt helder gecommuniceerd, er worden duidelijke afspraken gemaakt, en deze maken ze waar. Bij Visia Media doen ze wat ze moeten doen om te komen tot resultaat." Jeremy van Bedijk Jeremy van Bedijk Sports Marketing
"Jonge, talentvolle jongens die jouw vraag vertalen naar een op maat gemaakt systeem in Wordpress. Voor ROOOMS hadden we een complex vraagstuk: iets dat ze niet zagen als onmogelijk maar als een uitdaging. Het is niet voor niets dat we na een eerdere opdracht weer met Visia Media samenwerken!" Rian Moonen C’magne