Wij zijn Visia Media

Een bureau voor design en digitale communicatie gevestigd in Heerlen.

Communicatie is maatwerk

Wie een bedrijf runt, kent de waarde van sterke communicatie richting potentiële klanten. Het bepaalt de eerste indruk en zorgt hopelijk voor een goede laatste. Uw website moet zorgen voor een goede klik en uw huisstijl moet er een zijn waarbij uw potentials zich ook thuisvoelen.

Wij van Visia Media zorgen dat uw website goed wordt gevonden. Wij vinden het belangrijk dat het grafische uiterlijk van uw bedrijf communiceert wat u wilt uitstralen; zowel in uw website als in de rest van uw huisstijl. Want een visitekaartje dat in één oogopslag zegt waar u voor staat, dát is de communicatie die van uw potentials klanten maakt.

Communicatie is maatwerk
Drukwerk

Heeft uw bedrijf behoefte aan een sterk(er) logo of een volledige (nieuwe) huisstijl, compleet gedrukt van visitekaartje tot raambelettering? Visia Media regelt het.

Websites

U zoekt een gebruiksvriendelijke, unieke website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Eén die perfect bij uw bedrijf past? Fijn, voor minder doen we het niet.

Marketing

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing gericht op uw specifieke doelgroep? Uw social media kanalen naar een hoger niveau? Wij tillen graag mee.

"Als ondernemers in de logistieke branche hebben wij totaal geen kennis of creativiteit om een website van hoog niveau te realiseren. Dankzij de mensen van Visia Media leek dit 'obstakel' ineens verdwenen. Hun vakbekwaamheid en kennis hebben ervoor gezorgd dat ook wij online weer goed voor de dag komen." Lars van Grevenbroek Move Your Box Worldwide
"Visia Media is een bureau waar je écht van op aan kunt. Ze hebben verfrissende ideeën, denken effectief met je mee en zetten kwaliteit altijd voorop." Nathalie Eggels Re Use Materials
"Jonge, talentvolle jongens die jouw vraag vertalen naar een op maat gemaakt systeem in Wordpress. Voor ROOOMS hadden we een complex vraagstuk: iets dat ze niet zagen als onmogelijk maar als een uitdaging. Het is niet voor niets dat we na een eerdere opdracht weer met Visia Media samenwerken!" Rian Moonen C’magne

Recent werk

Hieronder vindt u onze recente projecten. Klik hier voor Visia Media’s volledige portfolio.

bzznzz.
CineSud
Bas Diederen
Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent.

Welke schermgrootte uw klanten ook gebruiken, uw website ziet er altijd perfect uit!

Altijd bereikbaar
Hebben wij uw interesse al gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Offerte aanvragen